Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul 'Gençlere yönelik yürüttüğümüz çabaların meyvelerini görmek bizi son derece mutlu ediyor'

Kepsut Belediye Başkanı'na Eren Bülbül Gençlik Merkezi'nin desteği ile Yüksek Öğrenim Sınavı sonucunda başarı elde eden öğrencilerden ziyaret.
Başkan Cankul öğrenci velilerini makamında ağırlayarak duyduyu gururun tarifi olmadığını dile getirdi. Başkan Cankul 'Başarı tesadüf değil! Gençlerimize yönelik yürüttüğümüz çabaların meyvelerini görmek bizi son derece mutlu ediyor. Kepsut Eren Bülbül Gençlik Merkezi olarak gençlerimize sunduğumuz eğitim desteği sayesinde, bu yıl Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) elde ettikleri başarılarını geçtiğimiz yıla göre üç katına çıkardıklarını gururla paylaşabiliriz.
Başarılarıyla gurur duyduğumuz öğrencilerimizden Fatih Süzen ve kızı Sena, bize teşekkür ziyaretinde bulundular. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında da aynı başarıları sürdürmelerini diliyoruz.
Gençlerimizin eğitim-öğretim hayatlarında destek olmaya ve başarılarını artırmaya yönelik çabalarımızı her zaman sürdüreceğiz. Onların parlak gelecekleri için elimizden gelenin en iyisini yapmaktan mutluluk duyuyoruz' dedi. (HABER MERKEZİ)