Burhaniye Belediyesi tarafından 33.sü düzenlenen, Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali, Haluk Levent’in Taylıeli Amfi Tiyatroda gerçekleştirdiği konserle kapanış yaptı.

Haluk Levent’i dinlemek için İl dışından ve Körfezin birçok yerinden Burhaniye’ye akın eden müzikseverlere unutamayacağı bir gece yaşatan sanatçı, sahne performansı ile katılımcılara görsel şölen sundu.  
Konserine Deniz Üstü Köpürür, Zor Aşk gibi sevilen şarkılar ile başlayan Haluk Levent, ardından Aşkın Mapushane, Sevenler Ağlarmış, Elfida gibi hit parçalarını da repertuarına ekleyerek sevenlerine müzik dolu bir ziyafet sundu. Binlerce dinleyicisinin alkışları ve ıslıkları arasında Taylıeli Amfi Tiyatro’da rüzgâr gibi esen sanatçı, 2 saatlik performansında sahne enerjisi ve samimi yaklaşımları ile geceye damgasını vurdu. 
Konser boyunca seyircilerin arasında dolaşan ünlü sanatçı dinleyicileri ile kurduğu yakın temasla geceye renk kattı. Hayatına dair anılarını paylaşarak sohbet ettiği dinleyicileriyle kurduğu sıcak bağlantı, Haluk Levent'in samimiyetini bir kez daha gözler önüne serdi. 
Sahne performansı ve enerjisiyle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatan Haluk Levent, sevenlerinden tam not almayı başardı. 
Ünlü sanatçıyı sevenleriyle buluşturan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler sahneye çıkarak Haluk Levent’e günün anısına plaket ve yöresel ürünlerden oluşan hediye paketini takdim etti. 
Plaket sunumu için sahneye çıkan Başkan Deveciler dinleyicilere seslenerek, “Dolu dolu bir festival programı geçiriyoruz, bu gece son bulan festivalimiz için, kapanışa yakışır bir sanatçı seçmemiz gerekiyordu, bu yüzden son gece Haluk Levent’i getirdik, İyi ki Türkiye Cumhuriyeti’nde böyle yiğit bir insan var. Kendisini kutluyor, tüm Burhaniyeliler adına teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)