AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, AK Parti’nin “2023 Şehir Buluşmaları” Kapsamında Kırklareli'nde bir dizi program gerçekleştirdi.

Uygur, ilk olarak yerel ve ulusal medyanın temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Diplomasi, savunma sanayi, 22 yıllık eser-hizmet siyaseti ve Türkiye Yüzyılı hedefleri gibi pek çok konuda görüşme sağladı. Birlik ve dayanışma ruhunu vurgulayan Uygur, görüşmelerine önceki dönem milletvekili, il ve ilçe başkanları ile bir araya gelerek devam etti. Görüşmede 2053 ve 2071 vizyonları için hep beraber var güçleri ile çalışmaları gerektiğini iletti. Muharrem ayı dolayısıyla Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği aşure hayrına katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Uygur, aşure ikramında bulundu. Sonrasında ülkemiz için çalışan ve üreten esnaflarımızı dükkanlarında ziyaret ederek bol kazançlar diledi.

Program akışı doğrultusunda Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları İlçe Teşkilatları ile bir araya gelen Uygur, yerel seçimler öncesi teşkilatların ilk günkü aşkla sahada olduklarını vurguladı. Programda parti içi çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu. Uygur, S.S. Kırklareli Üreten Kadın, Girişim, Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek ürettikleri ürünler hakkında bilgi aldı. ‘’Kadınlarımızın kendi emekleriyle ekonomimize kazandırdıkları her girişime destek olmaya devam ediyor, el emeği - göz nuru ürünleriyle ülkemize hizmet veren tüm kadınlarımızı kutluyoruz.’’ dedi.

Şehir Buluşmaları kapsamınsa Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ile bir araya gelerek, STK’ların faaliyet gösterdikleri alanlarda hükümetimizin gerçekleştirdiği destek ve yatırımlar hakkında bilgi aktarımında bulundu. STK’lar ile ortak çalışmalara devam ederek, Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır şekilde bugünü dünden, yarını da bugünden güzel hale getireceklerini iletti.  Programına Lüleburgaz CAN-TEKS firmasında fabrika çalışanları ile bir araya gelerek devam eden Uygur, her daim işçi ve işverenlerin yanlarında olduklarını belirtti. Ülkemizin kalkınmasına, büyümesine emek ve alın teri ile katkıda bulunan işçi kardeşlerimizin akşam yemeklerine ortak oldu. Uygur’un 2023 Şehir Buluşmaları Kapsamındaki son durağı, Lüleburgaz İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’ydı. Toplantıda cümlelerine il ve ilçe teşkilatlarının her kademesinde görev alan dava arkadaşlarına teşekkür ederek başlayan Uygur, inanç azim ve kararlılıkla milletimizin geleceği için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek konuşmalarına son verdi. Program kapsamında Kırklarelili vatandaşlardan yoğun ilgi ve destek gören Uygur’un katıldığı her bir program miting havasında geçti.  (Haber Merkezi)