AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, 14 Ağustos AK Parti kuruluş yıl dönümü nedeniyle basın bülteni yayınladı.

14 Ağustos AK Partinin Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle AK Parti Genel Başkan yardımcısı ve AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur açıklama yaptı. Uygur’un açıklaması şu şekilde; “Türkiye’nin geleceğine olan inancımızı ve demokrasiye olan bağlılığımızı bir kez daha yürekten hissettiğimiz bu özel günü sizlerle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 14 Ağustos 2001 tarihinde yola çıktığımız heyecanımız ile bugün de gönülleri fethetmek, kalpleri kazanmak için Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kuruluşumuzdan bu yana, Türkiye’nin sosyoekonomik kalkınması, demokratik değerlerinin güçlendirilmesi, ulusal birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi için büyük gayretler sarf eden AK Parti, milyonların gönlünde taht kurmuş ve değişimin öncüsü olmuştur.

Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde partimiz; geçmişten günümüze kadar gerçekleştirdiği başarılı çalışmalarla vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltmek, adaleti tesis etmek ve Cumhuriyetimizin 100. Yılına yakışır bir şekilde Türkiye’yi küresel arenada daha etkin bir konuma getirmek için önemli adımlar atmıştır.

Ülkemizin geleceğine olan inancımızı ve demokrasiye olan bağlılığımızı bir kez daha yürekten hissettiğimiz kuruluş yıldönümümüzde, geçmişte yaşadığımız ve millet iradesine yapılan hain darbe girişimlerini de unutmadık. Tarihimiz boyunca izzet ve istiklalini amasız ve fakatsız müdafaa eden aziz milletimiz, demokrasiye olan inancı ile millet iradesinin her türlü gücün üstünde olduğunu dünyaya kanıtlamıştır.

Türkiye Yüzyılı; ülkemizin ve medeniyetimizin kazanımları üzerinde yükselteceğimiz, asırlık projeler hayata geçireceğimiz bir yüzyıl olacaktır. Belirlediğimiz vizyonlar ile milletimize hizmet yolculuğunu zirveye çıkaracak ve ekonomiden eğitime, sağlıktan altyapıya kadar gerçekleştireceğimiz projelerle ülkemizin yükselişini tüm dünyaya duyuracağız.

Bu anlamlı gün vesilesiyle; partimizin kurucularına, üyelerine, gönüllülerine ve tüm milletimize teşekkür ediyor, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımanın onurunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin 100.  Yılında, Türkiye Yüzyılı’nı bizlerin gayreti, milletimizin destekleriyle hep birlikte inşa edeceğiz. Nice Yıllara AK Parti” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)