Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından fındık hasat sezonu öncesi kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmaları hızlandırıldı.

Ordu’nun Altınordu Belediyesi tarafından fındık hasat sezonu öncesi kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmaları hızlandırıldı. Belediye Başkanı Aşkın Tören, tüm ekipleri ile sahada olduklarını söyledi.
Altınordu Belediyesi, şehir merkezindeki alt ve üstyapı çalışmalarına devam ederken, vatandaşların rahat bir fındık hasat sezonu geçirebilmeleri için kırsal yol ağında da çalışma yürütüyor. Kırsal mahallelerin yol ağını güvenli ve konforlu bir yapıya kavuşturmak amacıyla 70 mahallenin beton yol ağı ile örülürken, fındık hasat sezonu öncesinde de ek önlemler alındı. Altınordu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri reglaj, malzemeli yol bakım onarım, heyelan temizleme, yağmur suyu giderleri için boru atma yol genişletme gibi ile iyileştirme çalışmalarıyla vatandaşların rahat bir fındık sezonu geçirmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, ilçenin çeşitli noktalarında çalışmaların devam ettiğini belirterek, 'Fındık hasat mevsimi dolayısıyla özellikle kırsal yol ağıyla ilgili eğimli arazileri yoğun bölgelere ağırlık vererek, vatandaşlarımızın rahat bir şekilde bu hasat sezonunu geçirebilmeleri adına yol bakım onarım ve reglaj çalışmalarına ağırlık verdik. Yine son yaşanan sel afetinin kırsal altyapı ve ulaşım ağında meydana getirdiği olumsuzluklara yüzde 98 oranında müdahale ettik. Vatandaşlarımızın ürünlerini kolaylıkla hasat edebilmeleri için bahçe yollarında da büyük oranda iyileştirme yaptık. Tüm gücümüzle ve tüm ekiplerimizle sahada vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu vesile ile tüm Hemşerilerimize, üreticilerimize bereketli bir fındık hasat sezonu diliyorum' diye konuştu.