Kars 36 Spor 2023-2024 futbol sezonu açılışını yaptı.

Kars 36 Spor 2023-2024 futbol sezonu açılışını yaptı. Yeşil beyazlı ekip ilk antrenmanına yeni transferleriyle çıktı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Ligi’nde Kars’ı temsil edecek olan Kars 36 Spor, ilk antrenmanı Kars Atletizm Pisti’nde yaptı. Şehir merkezinde yapılan antrenmana yeşil beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.
Yaptığı transferler dikkatleri üzerine çeken Kars 36 Spor Kulüp Başkanı Ali Uçum, bu sezon hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
Antrenmanda yeşil beyazlı futbolcuları yalnız bırakmayan Başkan Ali Uçum, '2023-2024 yılı sezon açılışını yaptık. Güçle bir takım oluşturduk. Hep beraber kenetlendik, yönetim olarak, takım olarak, taraftar olarak, bu sene gerçek anlamda şampiyon olmak için iyi bir takım kurduk. Birkaç eksiğimizin dışında takım burada şu anda, bugün sahaya çıktı, topbaşı yaptı. Burada tabi ki biz üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz. Bu sene, bu takımı, bu kulübü, bu gruptan şampiyon çıkarmamız gerekiyor. Aslında şöyle de bir şansımız var. Bizim bu sene için grubumuz gerçekten çok zayıf, diğer takımlara, diğer illere baktığımız zaman bizim gibi güçlü kadro oluşturan sadece bir iki tane kulüp görüyoruz. Bu bizim için büyük bir şans, biz onlara göre baktığımız zaman daha şanslıyız' dedi.
Öte yandan Kars 36 Spor ilk antrenmanı yıllardan beri özlemini çektiği eski adıyla Şehir Stadyumu, yeni adıyla Atletizm Pisti’nde yaptı. Şampiyonluk hedefi koyan yeşil beyazlı ekip maçlarını Şehir Stadyumunda oynamayı bekliyor.
Yeşil beyazlı taraftarlar Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’tan Kars 36 Spor’a destek istedi. Bakan Bak’a gerekli düzenlemeleri yaptırarak yeşil beyazlı ekibin 2023-2024 sezonunda karşılaşmalarını bu statta oynatacağını umut ediyor.