2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öncesi bin öğrencinin kırtasiye gereçlerini karşılayan Çarşamba Belediyesi, ilçedeki okulların bakım ve çevre düzenlemesini de gerçekleştirdi.

2023-2024 eğitim ve öğretim yılı öncesi bin öğrencinin kırtasiye gereçlerini karşılayan Çarşamba Belediyesi, ilçedeki okulların bakım ve çevre düzenlemesini de gerçekleştirdi. Okula yeni başlayan uyum sürecindeki öğrencilere Çarşamba Belediyesi Tiyatro Topluluğunun hazırlamış olduğu 'İbiş Okula Başlıyor' isimli oyun sergilendi.
2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi başlarken öğrencileri okula dönüş sevinci aldı. Çarşamba Belediyesi ders zili çalmadan önce bin öğrencinin kırtasiye gereçlerini karşıladı. Çarşamba Belediye Başkan Halit Doğan, 'Öğrencilerimiz okuluna mutlu dönsünler, velilerimize de biraz katkımız olsun diye kırtasiye setlerimizi hazırladık. Okullarımızda çevre düzenlemelerini gerçekleştirdik, tiyatro topluluğumuzun hazırladığı 'İbiş Okula Başlıyor' tiyatro oyunu ile öğrencilerimizi karşılıyoruz' dedi.

'Çocuklarımız en iyi şartlarda, en temiz okullarda eğitim görmeyi hak ediyorlar'
Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, 'Eğitim kenti Çarşambamızda; öğrencilerimiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2023-2024 eğitim ve öğretim dönemi başlarken ilçemizdeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize kırtasiye malzemesi desteği sağlıyoruz. Bin öğrencimizin malzemeleri hazır, ihtiyaca göre sayımızı arttıracağız. İçlerinde kalem kutusundan defterine, boya kaleminden coğrafya atlasına öğrencilerimizin ihtiyaç duyacağı her şey var. Eğitim yuvalarımızı öğrencilerimiz için hazırlamayı sürdürüyoruz. İlçemizdeki ilkokullarda; çevre temizliği, budama, ot biçme ve yıkama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız en iyi şartlarda, en temiz okullarda eğitim görmeyi hak ediyorlar. Okula dönüş zili çalarken öğrencilerimizi bizden bir sürpriz bekliyor. Belediyemizin Tiyatro Topluluğunun hazırlamış olduğu 'İbiş Okula Başlıyor' adlı tiyatro oyunumuz ile öğrencilerimizi karşılıyoruz. Öğrencilerimize öğrenmeye doyamayacakları bir eğitim dönemi diliyorum' diye konuştu.