MUSTAFA CANBEY, SUSURLUK’TA ÇİFTÇİLERİ ZİYARET EDEREK, DOMATES HASADINA KATILDI.

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Susurluk İlçesi Göbel mahallesinde çiftçileri ziyaret ederek, domates hasadına katıldı. Çiftçileri dinleyen ve domates hasadı yapan işçilerle sohbet eden Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin tarımsal üretim değerini 20 yılda 6 kat büyüttük. 2002’de 2 milyar lira olan tarımsal üretim değeri, bugün 13 milyar lirayı aşmıştır.” dedi.

Seçim sonrası Balıkesir’in tüm ilçe ve mahallelerini tekrar ziyaret eden Milletvekili Mustafa Canbey, Susurluk ilçesi Göbel mahallesinde domates hasadı yapan üreticileri ziyaret etti, bir süre onlarla sohbet ederek çalışmalarına destek oldu.

TÜRKİYE YÜZYILI VİZYONLARIMIZ İÇİN YOLA DEVAM

Balıkesir’in potansiyelini ayağa kaldıracak destekleri vermeye, çiftçilerin her daim yanlarında olmaya devam edeceklerini söyleyen Dr. Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin tarımsal üretim değerini 20 yılda 6 kat büyüttük. 2002’de 2 milyar lira olan tarımsal üretim değeri, bugün 13 milyar lirayı aşmıştır. Bitkisel üretim miktarında da önemli artışlar sağlanmıştır. 2002’de 829 bin ton bitkisel üretim varken, bu rakam bu yıl 4 milyon tonun üzerine çıkmıştır. Tüm bu rakamlara, Allah’ın yardımı, çiftçilerimizin çalışkanlığı, topraklarımızın bereketi ve hükümetimizin destekleri ile ulaştık. Hükümetimizce Balıkesir’imize ayrılan tarımsal destek ödemeleri 20 yılda 19 kat artış göstermiştir. Her şey üreticilerimiz için. Avrupa’da zaten ilk sıraya çıkardığımız ülkemizi dünyanın en önemli tarım ürünleri üreticisi ve ihracatçısı yapana kadar yatırımlarımıza, desteklerimize devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı vizyonlarımız için yola devam diyoruz.” diye konuştu.

TÜRKİYE YÜZYILI AYNI ZAMANDA BALIKESİR’İN DE YÜZYILI OLACAKTIR

Sadece seçim dönemi değil, her daim hemşehrileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini söyleyen Dr. Mustafa Canbey, Susurluk ve Manyas ilçelerini ziyaret etti. İlçelerde AK Parti teşkilatlarıyla bir araya geldi. Manyas’ta yapı tamamlanan İmam Hatip Ortaokulu, Lise ve TOKİ konutlarını inceleyip, mevcut sorunları yerinde inceledi, çözüme kavuşturdu. Balıkesirlilerin daha iyi eğitim ve yaşam koşullarına erişimini sağlamak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyleyen Milletvekili Canbey; “Türkiye Yüzyılı aynı zamanda Balıkesir’in de yüzyılı olacaktır. Bu vizyonla AK kadrolar olarak çalışmalarımızı durmaksızın devam edecektir.” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)