Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Kızılcabölük ile Mersinbelen Mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatlarını inceledi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Kızılcabölük ile Mersinbelen Mahallelerinde yapımı devam eden sosyal tesis inşaatlarını inceledi.
Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın Kızılcabölük ve Mersinbelen Mahallelerine kazandıracağı sosyal tesisin yapım çalışmalarında sona gelindi.
Koçarlı’daki kırsal mahallelere bir bir yeni sosyal tesisler kazandırmaya devam eden Koçarlı Belediye Başkanı Kaplan, Kızılcabölük ve Mersinbelen Mahallesi sakinlerinin de talebi üzerine hayata geçirmeye hazırlandığı sosyal tesis inşaatlarını yerinde inceleyerek çalışmalara hız kazandırılması için Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat verdi.
Kızılcabölük Mahalle Muhtarı Hüseyin Esin ve Mersinbelen Mahalle Muhtarı Mustafa Tosun’un da eşlik ettiği inceleme ziyaretlerinde, çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasının ardından yeni sosyal tesislerin mahalle halkına hizmet vermeye başlayacağını belirten Başkan Kaplan, 'Kızılcabölük ve Mersinbelen Sosyal Tesislerinin en kısa zamanda tamamlayarak hizmete açacağız. Mahalle sakinlerimiz bu konudaki talebi bize iletilir iletilmez ekiplerimize talimat vererek çalışmalara başladık. Hemşerilerimizin düğün, mevlit gibi türlü etkinliklerde kullanacağı sosyal tesisimiz hayırlı uğurlu olsun' dedi.
Sosyal Tesisler içerisinde gelin odası, yemek pişirme ve dağıtma alanı, tuvalet, çocuk oyun alanı, yeşil alan ve oturma alanları gibi vatandaşların ihtiyacına cevap verecek kısımlar olacağını belirten Başkan Kaplan 'Tesislerimizin mahallemize kazandırılmasında emeği geçen Aydın Valimiz Sayın Yakup Canbolat’a, AK Parti Aydın Milletvekillerimize ve AK Parti Aydın İl Başkanımız Gökhan Ökten’e teşekkür ediyorum' dedi.
Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın hiçbir taleplerini geri çevirmediğini dile getirerek kazandırılacak sosyal tesislerle mahallelerine değer kattığı için teşekkürlerini iletti.