BAÜN, Balıkesir AFAD ve EBS Balıkesir 2 No’lu Şubeden Afet Farkındalığına Katkı.

Balıkesir Üniversitesi, Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ve Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 No’lu Şube arasında, Afet Farkındalığı Protokolü imzalandı. Balıkesir Üniversitesi Rektörlük makamındaki törenle imzalanan protokolü kurumlar adına; BAÜN Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Balıkesir AFAD İl Müdürü Bayram Şahin ve Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 No’lu Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın imzaladı.

İmzalanan protokol ile 2023-2024 yılı sonuna kadar Balıkesir Üniversitesi akademik ve idari personeline, afet farkındalığı ve acil yardım konularında eğitim verilerek afet farkındalığı oluşturulması amaçlandı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Doğdubay ve Prof. Dr. Fatih Satıl ile ilgili kurumlardan yetkililerin de yer aldığı protokol imza töreninde Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu, konuklarına iş birlikleri için teşekkür ederek, protokolün afet farkındalığı oluşturma adına hayırlı olması dileklerinde bulundu.

AFAD İl Müdürü Bayram Şahin ve Eğitim Bir Sen Balıkesir 2 No’lu Şube Başkanı Prof. Dr. İbrahim Aydın da Rektör Oğurlu’ya ev sahipliği için teşekkür ederken, protokolün hayırlı olması temennilerinde bulundu. (Necdet Pekmezci)