'Kalp Estetiği' filminin başrol oyuncuları Ersin Korkut, Müge Boz, Evliya Aykan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışverişmerkezi Ceylan Karavil Park AVM’de seyirciyle buluştu.

'Kalp Estetiği' filminin başrol oyuncuları Ersin Korkut, Müge Boz, Evliya Aykan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş
merkezi Ceylan Karavil Park AVM’de seyirciyle buluştu.
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi olarak 2014 yılında Ceylan Grup ve Karavil Grup ortaklığında kapılarını açan, kiralama ve yönetimi ENS Danışmanlık tarafından yapılan Ceylan Karavil Park AVM, sinemaseverleri 'Kalp Estetiği' filmiyle buluşturdu. Yüzlerce kişinin izlemeye geldiği filmin başrol oyuncuları Ersin Korkut, Müge Boz, Evliya Aykan da seyircilerle buluştu.
Başrol oyuncularından Müge Boz, filmin Diyarbakır’da çok büyük bir ilgi ile karşılandığını söyledi. Çok heyecanlı olduklarını dile getiren Boz, 'Filmimiz burada çok büyük bir ilgi ile karşılandı. Dün Adana’daydık, yarın da arkadaşlarımız Van’a gidecekler, orada da seyirci ile gösteri olacak. İnşallah yakın zamanda başka şehirlere de gideriz diye düşünüyoruz. Herkesin ailecek eğlenceli bir şekilde izleyeceği komik, güzel bir film oldu. Ersin’le Evliya film de aşırı komiklerdi, normalde kendi aralarındaki muhabbetlerde de komikler. Bunun kat ve katını filmde izlemiş olacaklar, fazla tüyo vermeyeyim' dedi.
Başrol oyuncularından Ersin Korkut ise, 'Kalp Estetiği filmi Haydar Işık’ın yönettiği, yapımcımız Mehmet Bey’in de üstlendiği çok tatlı aşk ve komedinin olduğu bir film. O yüzden bunun bahtını seyirciye bırakıyoruz. Güzel bir izleyiciyle buluşur' diye konuştu.