Ekipler Tam Kapasite Sahada.

Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde yapılan doğalgaz ve çeşitli altyapı çalışmalarından kaynaklanan ve zamanla deformasyona uğrayan yollar için program dahilinde birçok mahallede eş zamanlı olarak yapılan asfalt yama, yağmur suyu kanalı, oluk, tretuvar kaldırım, sathi kaplama öncesi yol sağlamlığı için plentmiks temel tabaka çekimi, parke taş tamir ve begonit taş döşeme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
İlçe genelinde 7 ayrı noktada eş zamanlı olarak devam eden yol tamirat ve tadilat işlemleri için çalışan ekipler; Geriş Mahallesi Vardar Sokak’ta altyapı ve oluk çalışmalarına başlarken, Kocacami Mahallesi Kasaplar Caddesi’nde begonit taş döşeme işlemlerine de devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi’nde çift noktada çalışmalarına devam eden Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Bülent Ecevit Bulvarı’nda sathi kaplama öncesi sağlamlık amacıyla plentmiks çekim işlemi ve 2760. Cadde’de tretuvar kaldırım yapım çalışmalarına devam ediyor.
İlçenin diğer mahallelerinde çalışmalarına devam eden Burhaniye Belediyesi Fen İşleri ekipleri Kızıklı Mahallesi’nde parke taş tamir çalışmasına devam ederken, Öğretmenler Mahallesi Öğretmenimiz Hidayet Sezgin Caddesi’nde yağmur suyu kanalı yapım çalışması ve İskele Mahallesi 568.Sokak’ta asfalt yama çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. (Rabia Şevval Çakmak)