Karesi Kocaavşar Mahalle sakinleri AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karesi Kocaavşar Mahalle sakinleri, AK Parti Karesi İlçe Başkanı olan Hakan Aka’yı kalabalık bir grup ile ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Kocaavşarlılara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederken, mahalle ile ilgili tüm konularda her zaman yanlarında olacaklarını söyledi.

Hakan Aka: “Kocaavşarlı hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağız”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’ın da katıldığı ziyarette Kocaavşar Mahallesi’nde eksikliği hissedilen konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Kocaavşar Mahallesi ile ilgili her konunun takipçisi olacaklarını belirterek, “AK Parti Karesi ilçe Teşkilatı olarak Karesi’deki tüm mahallelerimizin her zaman yanında olacağız. Sık sık mahallerimizi ziyaret ederek, varsa bir ihtiyaçları, talepleri yerinde tespit ederek çözümlenmesi noktasında gereken gayreti mutlaka göstereceğiz. Bugün Kocaavşarlı hemşehrilerimizin ilçe başkanlığımıza yaptıkları ziyaret için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sağolsun Karesi Belediye Başkanımız Sayın Dinçer Orkan’da bizlerle birlikte oldu. Mahallemizin taleplerini dinledik ve hep birlikte hızlı bir şekilde taleplerin çözümü için çalışmaları başlattık. Bu konuda Dinçer başkanımıza hem geldikleri için, hem de Kocaavşar Mahallemizin sorunlarına hassasiyet gösterdikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Aka, “Mahallelerimiz bizim her zaman önceliğimiz olacak”

Karesi’de vatandaşların taleplerini önceleyerek hareket edeceklerini belirten AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, “AK Parti Milletimizin partisi. Milletimize hizmet için var. Biz bu görevlere milletimize hizmet etmek, onların dertleriyle hemhal olup sorunları çözmek için geldik. Derdimiz makam derdi değil. Yönetim Kurulu üyelerimiz ve teşkilat mensuplarımızla birlikte merkezde ve kırsalda bulunan mahallelerimizi sürekli ziyaret edip, onları dinleyeceğiz. Onlarla birlikte tüm sorunların üstesinden hep beraber geleceğiz” dedi.

Kocaavşarlılardan Hakan Aka’ya büyük destek…

Kocaavşar Mahallesi sakinleri de AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka’ya teşekkür ederek, başarı dileklerinde bulundular. Hakan Aka’nın ilçe başkanı olarak atanmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Kocaavşarlılar, “Hakan Başkanımızın ilçe başkanı olmasından çok mutlu olduk. Biz kendisini il teşkilatında görev yaptığı dönemden tanıyoruz. Bize her zaman yardımcı oldu. Kendisini çok seviyoruz. Sevgimizin karşılıklı olduğunu bugün burada bize gösterdiği samimiyetten çok iyi anlıyoruz. Bu nedenle Hakan Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyor ve her zaman yanında olacağımızı bilmesini istiyoruz” dediler. (Ebru Erdem)