Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Erdek Turizmi Geliştirme ve Dayanışma Derneği'nin açılış törenine katıldı.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Erdek Turizmi Geliştirme ve Dayanışma Derneği'nin açılış ve tanıtım törenine katıldı. Kyzikos Antik Kenti kazı evinde gerçekleşen törene, Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, il ve ilçe protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve basın mensupları katılırken Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zekai Mete ve İktisadi ve İdari Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serap Palaz da katıldı.
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Genel Sekreteri Cihangir Boz ve beraberindeki heyet Kyzikos Antik Kenti Kazı Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tercanlıoğlu’nun refakatinde kazı alanında incelemelerde bulundu. (Rabia Şevval Çakmak)