Ayvalık ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Teşkilatı Kadın, Aile, Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanlığı görevine Özlem Yalçın atandı.

MHP Ayvalık İlçe Başkanlığı;  Eylül ayı olağan toplantısında ilçede hayırsever kişiliğiyle tanınan iş insanı Özlem Yalçın’ı;  KAÇEP Başkanı seçti.

Oy birliğiyle göreve getirilen Özlem Yalçın’a MHP Ayvalık İlçe Başkanı Mehmet Sıray hayırlı olsun dileklerini sundu.

Başkan Sıray, Özlem Yalçın’a başarılar dileyerek, “Biz ancak kadınlarla birlikte hareket ettiğimizde güçlüyüz. Çok başarılı ve güçlü bir ekip kuracağımıza güvenimiz tam “ dedi.

MHP Ayvalık KAÇEP’in çiçeği burnunda  yeni Başkanı Özlem Yalçın ise, Mart-2024 yerel seçimlerini hatırlatarak, “ “Önümüzde çok önemli bir seçim süreci var. Toplumumuzun temelini oluşturan kadınlarımızı yanımızda, partimizde, sandıklarda görmek istiyoruz. İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Sıray’ın da söylediği gibi, biz ancak kadınlarla güçlüyüz ve birlikte hareket edeceğiz. MHP Ayvalık İlçe Teşkilatı olarak tüm Ayvalıklı kadınları partimize davet ediyorum” diye konuştu.

ÖZLEM YALÇIN KİMDİR?

1983 Almanya doğumlu olan Özlem Yalçın Almanya’daki lojistik girişimlerinin ardından 2021 yılında Türkiye’nin en önemli entegre tesisini bünyesinde barındıran Aydeniz Et’i kurarak Balıkesir’in başarılı kadın girişimcileri arasına adını yazdırdı. İşletme mezunu olan Özlem Yalçın, halen firmasının 11. şubesini açmaya hazırlanıyor. Uzun yıllar MHP teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunan Yalçın, yeni görevinde de MHP bayrağını en üst sıralara taşımayı hedefliyor. (Rabia Şevval Çakmak)