Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Avrupa Birliği ve Türk Ulusal Ajansı tarafından farklı konu başlıklarında desteklenmeye uygun bulunarak hibe almaya hak kazanan projelerde görev alan akademisyenlerle bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da yer aldığı ziyarette, Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulunun koordinatörü olduğu “İnsansız Hava Aracı Bakım ve Onarımı İçin Elektromekanik Teknisyenlerin Mesleki Becerilerinin Geliştirmesi” başlıklı projede yer alan akademisyenler ve birim yöneticileri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu; Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Soykan ile proje ekibinden Doç. Dr. Seyhun Durmuş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinden Öğr. Gör. Dr. Cumali Yaşar ve Mellis Eğitim Teknolojilerinden Caner Anda'yı desteklenmeye layık görülen projeleri dolayısıyla tebrik ederek teşekkür belgesi takdim etti. Projeleri kabul edilen akademisyenler de Rektör Oğurlu’ya ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

Edremit Sivil Havacılık Yüksekokulu koordinatörlüğünde hazırlanan, “İnsansız Hava Aracı Bakım ve Onarımı İçin Elektromekanik Teknisyenlerin Mesleki Becerilerinin Geliştirmesi” adlı proje Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenmeye uygun bulunarak, 250.000 Euro hibe almaya hak kazanmıştı. (Ebru Erdem)