Ayvalık Belediyesi'nin yoksul ve ihtiyaç sahibi 650 haneye sıcak yemek yapıp, ulaştıran Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Aşevi bu kulvarda hem rekora koşuyor hem de takdir topluyor.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin habersiz olarak gidip, öğle yemeğini yediği Aşevi’nde hem denetimlerde bulundu hem de emekçileri çalışmalarından dolayı kutladı.

365 gün 650 haneye sıcak aş ulaştıran Ayvalık Belediyesi Aşevi’nin sürpriz konuğu olan Başkan Mesut Ergin çalışmalar hakkında bilgi aldı. Her sabah 6.30’da kaynayan kazanlardaki iki öğün yemek ve yanında hazırlanan ürünleriyle birlikte, saat 11’de ihtiyaç sahibi evlere doğru yola çıkan paketler, 3 ekiple Altınova’dan Cunda Adası’na Ayvalık’a Küçükköy’e ve her bölgeye saat 14’e kadar dağıtılmış oluyor.

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, ihtiyaç sahibi vatandaşların her daim yanında olmayı başaran Ayvalık Belediyesi ve Başkan Mesut Ergin, Aşevi’nin hayırsever vatandaşların destekleriyle büyüdüğünü ifade ederek, destek veren herkese teşekkürler etti. (Ayvalık Belediyesi)