Aksaray’da sigara izmariti meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişiyi darp edip bıçakla yaralayan baba ve oğlu adliyeye sevk edildi.

Aksaray’da sigara izmariti meselesi yüzünden çıkan kavgada 4 kişiyi darp edip bıçakla yaralayan baba ve oğlu adliyeye sevk edildi.
Olay, dün gece Taşpazar Mahallesi Eski Sanayi Caddesi Piri Mehmet Paşa Çarşısı 1. katında bulunan reklam ajansı bürosunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, çarşının zemin katında hırdavatçı dükkanı işleten Tahir B. (62), 1. kattan aşağıya sigara izmariti atıldığı gerekçesiyle reklam ajansı işletmecisi Sinan K.’nin (48) ofisine çıkarak bağırdı. Tahir B. ve oğlu Mehmet Ali B. (33), tartıştığı Sinan K., kardeşi Harun K. (50) ve çalışanlar Mehmet K. (27) ile Hidayet K.’yi (33) önce darp etti, sonra bıçakla yaraladı. Çarşıdaki diğer esnaflar tarafından 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekipleri yaralı 4 kişiye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırılırken, yaralılardan Sinan K. ve Mehmet K.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Olayın ardından kaçan baba ve oğlu ise İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheli baba ve oğlu Aksaray Adliyesine sevk edildi.