Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Oğurlu, Avrupa Birliği ve Türk Ulusal Ajansı tarafından farklı konu başlıklarında desteklenmeye uygun bulunarak hibe almaya hak kazanan projelerde görev alan akademisyenlerle bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt’un da yer aldığı ziyarette, Edremit Meslek Yüksekokulunun paydaş olduğu “İklim Çağında Zeytin Ağacı Yetiştiriciliği: Uyum Stratejileri ile Mücadele” başlıklı projelerde yer alan akademisyenler ve birim yöneticileri yer aldı.

Rektör Prof. Dr. Yücel Oğurlu; Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin ve Edremit Zeytincilik Enstitüsü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tuba Öncül Abacıgil’i desteklenmeye layık görülen projeler dolayısıyla tebrik ederek teşekkür belgesi takdim etti. Projeleri kabul edilen akademisyenler de Rektör Oğurlu’ya ilgi ve destekleri için teşekkür etti.

Edremit Meslek Yüksekokulu Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programının paydaşları arasında yer aldığı “İklim Çağında Zeytin Ağacı Yetiştiriciliği: Uyum Stratejileri ile Mücadele” isimli proje hibe programı teklif çağrısına yapılan başvuru sonucu kabul edilerek, 109.000 Euro hibe almaya hak kazanmıştı. (Haber Merkezi)