Balıkesir Üniversitesinde akreditasyon süreçleri devam ediyor. Kurumsal akreditasyon hedefiyle çalışmaların yürütüldüğü üniversite bünyesinde, Bologna sürecine dair akademik birimlerin eksiklerinin giderilmesine dair, derslerin öğrenme çıktıları, bölüm bologna bilgileri matrikslerin oluşturulması gibi konularda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Rektörlük Senato Salonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Satıl’ın başkanlığındaki toplantı; akademik birimlerden dekan yardımcıları ve müdür yardımcıları ile Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Uzaktan Eğitim Merkezi ve Uluslararası İlişkiler Araştırma ve Uygulama Merkezi katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda yaptığı konuşmasında kurumsal akreditasyonun öneminde bahseden Prof. Dr. Fatih Satıl, Bologna sürecinde eksikliklerin tamamlanarak akreditasyon için tüm birimlerin hazır hale gelmesi gerektiğini belirtti. Sürece dair görüş alışverişinin de gerçekleştirildiği toplantıda Akademik Gelişim Koordinatörü Doç. Dr. Okan Koç da bir sunum gerçekleştirdi.

(Balıkesir Üniversitesi)