EDREMİT BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI BAŞKANLIĞINA KADIN ADAY SÜNDÜS FİLİZ TOPALOĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Edremit'te kuaför ve güzellik salonu işletmecisi olan Sündüs Filiz Topaloğlu , 2022 Yılının Mart ayında yapılacak olan oda seçimlerinde Edremit Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanlığı’na aday oldu. Seçilmeleri halinde şeffaf bir yönetim anlayışıyla hareket edeceklerini belirten Topaloğlu, “Üyelerimizin sesini hem yerel hem genel yöneticilere en gür şekilde duyuracağız. Artık değişim ve birlik olma zamanı” dedi.

Edremit ilçesi’nde kuaförlük ve güzellik salonu işleten Sündüs Filiz Topaloğlu, Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanlığına aday oldu.  Önümüzdeki yıl Mart ayında yapılacak olan seçim öncesinde yaptığı açıklamayla aday olduğunu, odayı kendilerinin değil, tüm esnaflarla birlikte şeffaf bir şekilde yürüteceklerini söyledi.

“AMACIMIZ, TEK SES OLUP SORUNLARIMIZI ÇÖZMEK”

Yapılacak olan oda seçimlerinin hayırlı olmasını dileyen Topaloğlu, 2000 yılında mesleğine başladığını, kendisine ait kuaför ve güzellik salonunda mesleğine aktif olarak devam ettiğini söyledi.  41 yıldır yaptığı hizmetlerden dolayı onursal başkanımız Erdoğan Güder’e teşekkür eder sağlıklı uzun ömür dilerim. Ayrıca mevcut oda yönetimine de teşekkür eden Topaloğlu, “Bizim amacımız ayrışma değil, birleşmenin tesis edilmesidir. Hep birlikte hareket edip çözüm odaklı çalışmaktır. Başkanlığa adaylığımız sürecinde birçok esnaf arkadaşımızı ziyaret edeceğiz, eksik ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye çalışıp, yaşadığı sorunları can kulağıyla dinleyip, tek ses olup sorunlarımızı çözeceğiz” diye konuştu.

İŞTE SÜNDÜS FİLİZ TOPALOĞLU’NUN PROJELERİNDEN BAZILARI 

Belediyelerden destek almak

Saç ve eğitim kampları kurmak

Fuarlara katılmak

Fiyat tarifelerine uygun hale getirmek

Ayda bir denetimlerimizi yapmak

Düzenli olarak bölgesel toplantılar düzenlemek

Edremit’imizi saç şovlarıyla tanıtmak

İhtiyaç sahiplerine yardım sandığı kurmak

SÜNDÜS FİLİZ TOPALOĞLU KİMDİR?

Sündüs Filiz Topaloğlu, “1976 Avusturya doğumlu. Güzellik uzmanlığında akademi eğitimleri veriyorum. Mevcut yönetimin Denetleme Kurulu üyesiyim. Lise mezunuyum. 1 Yabancı dil (Almanca) biliyorum. 1 evlat annesiyim. 21 yıldır kuaförlük mesleğini icra ediyorum. 2022 Mart ayında yapılacak olan Edremit Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanlığı’na adayım. Üyelerimizin huzurunda bu hizmete talibim” dedi.