Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, tarım ve hayvancılığa desteklerinin sürdüğünü, geçen yıl olduğu gibi bu yılda artarak çiftçinin üretimini arttırmak için tohum desteklerine devam ettiklerini açıkladı.
Tarım ve Hayvancılığa desteklerini hergeçen gün artarak büyüten Kepsut Belediyesi çiftçilere tohum desteğine devam ediyor. Çiftçinin her daim yanında olduklarını söyleyen Başkan Cankul, "Belediyemizin desteği çiftçimizin emeği ile birleşip bereketli topraklarımızda hasata dönüşüyor.Kepsut Belediyesi olarak üreten emekçi çiftçimizin üretimini arttırmak için tohum desteklerimiz her geçen yıl artarak devam ediyor.
Hayvan üreticilerimizin aşı ve aşı uygulamalarını tamamen ücretsiz olarak karşıladığımız projemiz devam ederken ilçemizdeki tüm çiftçilerimize arpa, yulaf ve mısır tohumlarını sübvanse ediyoruz. Geçtiğimiz yıl 3075 çiftçimize 270 ton tohum dağıtımı gerçekleştirdiğimiz projemizi bu yıl da arttırarak devam ettiriyoruz. Çiftçimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum" dedi. (Haber Merkezi)

Yorum yapın