Seçim çalışmaları kapsamında sivil toplum örgütlerini ziyaret eden İYİ Parti Altıeylül belediye başkan adayı Hakan Afşin ARICAN bügün Emekliler Derneğini ziyaret etti.

Son derece olumlu geçen ziyaret esnasında, dernek yöneticilerinin, emeklilerin maruz kaldığı haksız ve adaletsiz muameleden son derece rahatsız olduklarını, bunun da emekliler üzerinde ciddi bir tepkiye dönüştüğünü söylemeleri üzerine ARICAN;

“ Gerçekten emeklilerimize yapılan adaletsiz muameleler, sadece emekli maaşlarıyla geçinmek durumunda olan bu kesimi çok zor durumda bırakmaktadır. Kamuda, başta kiralık araç saltanatına ve çalgılı çengili eğlencelere harcanan paralar, zaten Türkiye’nin en zenginleri olan yandaş iş adamlarının affedilen vergi borçlarından silinen paralar düşünüldüğünde emeklilerden kısılan imkanlar hepimizi öfkelendirmektedir. Emeklileri seçimlerde hazır oy deposu olarak görüyor olmalılar ki sizlerin feryadına hiç kulak verilmiyor. Herşeye para var ama sadece emekliye yok. Çalışmalarım esnasında karşılaştığım emekli vatandaşlarımızın da son derece öfkeli olduklarını görüyorum. Göreceksiniz emeklilerimiz önümüzdeki seçimlerde belirleyici olacaktır. İktidar partisine uyarı anlamında ağır bir tokat atacaklardır” dedi.

(Hüseyin Tülek)